DIRECCIÓ ESTRATÈGICA DE PIMES I MOTIVACIÓ EMPRESARIAL
PROFESSORS
BIBIANA BECERRA: Consultora experta en imatge comercial, aparadorisme i marxandatge visual, amb gran experiència en el sector alimentari i sanitari en aspectes relacionats amb l’estilisme i la rendibilitat del petit comerç.
FELIPE BOTAYA: Titulat en Direcció de Màrqueting (ESADE), Business Administration (University of S., USA) i MBA, (I.E.S.M.E.). Expert en direcció empresarial i consultoria d’empresa. Docent en matèria de Màrqueting, Vendes, Investigació de mercats i Comunicació, a diferents Universitats i Escoles de Negoci, UPC, EAE, EADA, IESME, UB.
JOAN RAMON DALMAU: Enginyer Industrial, director i cap de Projectes de ADDERE. Assessor i docent especialitzat en sistemes de gestió, millora de la productivitat i direcció estratègica. Auditor de Sistemes de Gestió ISO i avaluador acreditat EFQM.
ANTONI MATAS I TARRUELLA: Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Expert en el camp de l’auditoria, les finances i la gestió administrativa i comptable. Combina la Direcció empresarial amb l’activitat docent en el Departament de Finances d’ESADE, i seminaris sobre Finances i Comptabilitat en diverses empreses.
JORDI MORERA: Forner i emprenedor, cinquena generació d’artesans flequers. Llicenciat en Ciències Empresarials. Comunicador i difusor de la cultura del pa.
GINA ARAN: : Consultora de RRHH amb mes de 20 anys d’experiència, comunicadora i formadora, coach especialitzada en potenciació del talent. Máster en Psicobiologia i Neurociència Cognitiva, Postgrau en Gestió de Recursos Humans i diplomada en Ciències Empresarials. Máster en Programació Neurolingüística i Coach professional. Certificada en Innovació com Neuromarketing per ESADE. Professora col.laboradora de diversos Másters en l’UB i UOC.
DESTINATARIS
Propietaris – directius de pimes del sector flequer – pastisser que desitgin millorar els seus coneixements gerencials per a garantir el creixement i la continuïtat de l’empresa familiar.
Persones que formen part de l’equip directiu d’una empresa del sector, normalment familiar, a qui se’ls planteja liderar el projecte de continuïtat de l’empresa i/o professionals del sector que ja tenen experiència directiva en algunes funcions de l’empresa, i en perspectiva de desenvolupar responsabilitats a nivell gerencial, a curt o mig termini.
METODOLOGIA
El programa es desenvolupa amb una metodologia orientada a la pràctica, alternant l’exposició conceptual del professor amb la resolució de casos pràctics, simulacions i dinàmica de grup per tal d’assegurar l’assoliment dels coneixements.
OBJECTIU
Millorar les habilitats directives, desenvolupar una visió estratègica, conèixer les principals claus de la venda i estimular una actitud positiva de millora i entusiasme, que permetin desenvolupar el propi potencial per impulsar i rendibilitzar el teu negoci.
PROGRAMA
ESTRATÈGIES COMPETITIVES EN EL SECTOR FLEQUER
(4h) JORDI MORERA. Visió general del sector flequer. Estratègies competitives d’èxit a la fleca. Introducció al coneixement i anàlisi de les matèries primeres a la fleca. Eficàcia en la producció.
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE L’EMPRESA
(8h) JOAN RAMON DALMAU. L’entorn empresarial. Factors interns i externs que incideixen en la gestió. L’evolució del mercat i les seves oportunitats. Canvi en la mentalitat organitzativa del negoci de la fleca. Planificació estratègica a curt, mig i llarg termini. Control de gestió i estructura organitzativa.
LA VENDA A LA FLECA
(4h) BIBIANA BECERRA, (16H) FELIPE BOTAYA. Evolució del mercat i del consumidor. La venda a la fleca. El nostre consumidor: Què aprecia?, Què rebutja?. Merchandising i gestió de la botiga. Millora del punt de venda. De despatxar a vendre. El coneixement del producte com a argument de venda.
XARXES SOCIALS COM A VALOR AFEGIT A LA FLECA
(4h) BIBIANA BECERRA . La web: Per aquè serveix? Activa o presencial. Quin rendiment li puc donar?. Google: Posicionament. Google adwords. Google maps/earth. Clients : mailing i newsletters. Crear una base de dades per mailing. Estratègies. Xarxes socials: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter. Què són?. Per a què serveixen?. Creació i forma d’un compte / perfil. Planificació i execució d’estratègies.
ASPECTES FINANCERS BÀSICS PER A UNA BONA GESTIÓ
(16h) ANTONI MATAS I TARRUELLA. Principis comptables bàsics. Comprensió dels documents comptables i financers. El sistema de costos. Pressupostos generals. El circuit comptable i el circuit financer. Anàlisi dels estats financers. Negociació amb els bancs. Productes financers.
MOTIVACIÓ I GESTIÓ DELS EQUIPS DE TREBALL
(16h) GINA ARAN. EL LÍDER COACH : L‘empresa creix quan es desenvolupa el talent intern i el líder amb habilitats de Coaching està capacitat per treure el millor de les persones, promoure la seva evolució contínua i inspirar actituds entusiastes amb el projecte comú que és l’empresa. Transformar problemes en soluciones. Motivació per emprendre. Com seleccionar els col·laboradors
Durada:
68 hores.
Dates/ horari/ lloc d’impartició
Dimarts i dijous, del 2 d’octubre al 29 de novembre de 2018, de 15:30 a 19:30h
Documentació:
Fotocòpia del DNI i de l/última nòmina o rebut d’autònoms.
Preu:
100% Subvencionat
CARACTERÍSTIQUES
- Dates 2/10/2018
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Durada 25 hores
- Nivell elementari- preintermedium
- Idioma Catalá i Castellá
- Alumnes 10