QUI SOM

El Departament de Formació del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona imparteix formació professional destinada als empresaris i treballadors del sector flequer i pastisser.

Amb una experiència de més de 25 anys hem dissenyat una àmplia oferta formativa orientada a satisfer les necessitats de qualificació i reciclatge professional dels treballadors i millorar la competitivitat de les empreses. Disposem de dos espais formatius, ubicats a Sabadell i a la seu del Gremi a Barcelona.

Una formació basada en les noves tècniques d’elaboració, però arrelada en l’artesania i la tradició, que ens permet perfeccionar les tècniques i els processos de producció amb la finalitat d’elaborar un producte d’alta qualitat. Una formació que impulsa la creativitat per augmentar l’oferta de productes, que ens ensenya a vendre més i millor i que, en definitiva, busca la satisfacció del client i l’excel·lència de la professió.

Les activitats formatives impartides corresponen a les especialitats de fleca i pastisseria, així com també a altres continguts transversals estratègics i necessaris per a les empreses i treballadors del sector flequer i pastisser que tenen a veure amb l’acció comercial i la venda, la gestió empresarial, la seguretat alimentària i totes les novetats que empreses i treballadors del sector precisen.

“FORMACIÓ A MIDA” PER A L’EMPRESA

El Departament de Formació organitza i gestiona la formació dels treballadors dels nostre sector, amb una àmplia oferta de cursos de formació adaptada a les seves necessitats, que permet mantenir al dia la qualificació professional de totes les persones que participen de l'activitat de l'empresa, tant en l'àrea de direcció i gestió, com a l'obrador o en l'àmbit de l'atenció al públic.

La formació es pot realitzar a les nostres instal·lacions o a la seva empresa resolent necessitats reals, problemes o inquietuds que afecten a diverses persones de l’organització. Els programes s’adapten a les seves característiques concretes així com a dates i horaris segons conveniència.

Aquests cursos poden ser subvencionats total o parcialment a través de diferents iniciatives dins del Pla de Formació sectorial del Gremi, a més a més del sistema de bonificacions de la “Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo”, entitat estatal encarregada d’impulsar la Formació Contínua. Les empreses disposen d’un crèdit que poden fer efectiu mitjançant l’aplicació de bonificacions en les seves quotes de la Seguretat Social.

Conscients de la necessitat d’impulsar la formació en el nostre sector, cada any són moltes les persones del món de la fleca i la pastisseria que passen pels nostres cursos, la qual cosa ha donat com a resultat un molt més alt nivell de qualitat en tots els productes que diàriament posem a l’abast del consumidor.

Per tal d’estudiar les seves necessitats i valorar les possibles accions a realitzar, pot contactar amb nosaltres:

Montserrat Ruiz. /Sonia Teller
Departament de Formació
formació@gremipa.com
934871818

L’OFERTA FORMATIVA ES COMPOSA DE:

• Iniciació: proporciona la formació bàsica que es requereix per a l’aprenentatge de l’ofici tant en els aspectes d’elaboració a l’obrador com en els d’atenció al client i venda.

• Formació Contínua: ofereix als professionals en actiu un ampli ventall de coneixements per tal d’actualitzar o aprofundir l’exercici de l’ofici.

• Masterclass: formació d’alt nivell, exclusiva i pionera als nostre país, amb grans figures nacionals i internacionals amb les que gaudir de l'excel·lència a la fleca, que ajudarà al nostre sector i als nostres professionals a tenir més èxit i millorar les tècniques d’elaboració ja sigui com a forners professionals o com a apassionats del món del pa i/o la pastisseria.

La nostra escola està homologada per a impartir els certificats de professionalitat de les especialitats de fleca-brioxeria, pastisseria-confiteria i activitats de venda. El nostre objectiu és promoure la formació contínua a les empreses, tant dels empresaris com dels treballadors, mantenir i millorar la seva qualificació professional i afavorir la integració de nous professionals en el nostre sector.

Volem aconseguir millorar els coneixements tècnics i professionals dels flequers del futur amb una formació d’excel·lència continuada.

EL NOSTRE EQUIP DE FORMADORS

Un equip de professionals a l'altura de les necessitats per al sector de la fleca i pastisseria

FLECA

Yohan Ferrant – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Yohan Ferrant

Director i Formador (Baking School Barcelona Sabadell)
Mari Cruz Baron Ortiz – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Mari Cruz Baron Ortiz

SUBDIRECTORA I FORMADORA (Baking School Barcelona Sabadell)
M. Angels Codina – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

M. Angels Codina

FORMADORA
Juan Carlos Roche – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Juan Carlos Roche

FORMADOR
Marc Jorba – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Marc Jorba

FORMADOR

PASTISSERIA

Sergi Vela – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Sergi Vela

FORMADOR
Paco Ramirez – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Francisco Ramirez

FORMADOR
Toni Vera – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Antoni Vera

FORMADOR

GESTIÓ EMPRESARIAL

criteris-flexibilitat

Joan Ramon Dalmau

FORMADOR
criteris-flexibilitat

Felipe Botaya

FORMADOR
Antonio Matas i Tarruella – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Antonio Matas i Tarruella

FORMADOR

MARKETING-PUNT DE VENDA

criteris-flexibilitat

Alfons Viñuela

FORMADORA
criteris-flexibilitat

Georgina Coma

FORMADORA
Bibiana Becerra – Gremi de Flequers de la Província de Barcelona / Formació

Bibiana Becerra

FORMADORA

HIGIENE ALIMENTARIA

criteris-flexibilitat

Jordi Gisbert

FORMADORA
elisa-soto

Elisa Soto

FORMADORA