ESCOLA DE FLEQUERS ANDREU LLARGUÉS / BAKING SCHOOL BARCELONA SABADELL

El 15 de novembre del 2011 el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona va inaugurar L’ESCOLA DE FLEQUERS ANDREU LLARGUÉS, ubicada dins del Centre de formació de Can Molins a Sabadell. Aquest nou centre formatiu disposa d’unes instal·lacions de més de 400 metres quadrats, que fan d’aquesta escola la més gran d’Espanya i una de les principals d’Europa. L’ESCOLA DE FLEQUERS ANDREU LLARGUÉS ha reemplaçat el centre de formació Vapor Llonch de Sabadell, que comptava amb 20 anys d’existència, i que va ser fins el novembre del 2011 una eina fonamental en la política de formació dels flequers del Gremi de la Província de Barcelona.

Adreça: Carrer dels Calders 32, 08203 Sabadell
Telèfon: 93 487 18 18
Email: formacio@gremipa.com

El nou centre formatiu compta amb els millors recursos tècnics i humans per a garantir el millor ensenyament de l’ofici de flequer i pastisser. Les noves instal·lacions de la nostra escola permeten que per les seves aules passin més de 2.500 alumnes a l’any.

L’ESCOLA DE FLEQUERS ANDREU LLARGUÉS disposa dels següents espais: un obrador de fleca-pastisseria totalment equipada amb maquinària i estris d’última generació de 169 m2, una aula addicional de fleca-pastisseria de 62 m2, un aula d’audiovisual amb capacitat per a 45 persones de 62 m2 amb equipament multimèdia e informàtic, una sala de formadors amb capacitat per a 10 alumes de 17 m2, una aula de venda/fleca amb degustació de 40m2, magatzem per a matèries primeres, despatxos, vestidors i laboratori

AULA GREMI DE FLEQUERS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

El Gremi disposa, a la seva pròpia seu central a Barcelona, d’una aula multidisciplinària on s’imparteixen cursos, conferències i seminaris relacionats com la gestió de l’empresa, les tècniques de venda, o el màrqueting, la informàtica, o els idiomes, entre d’altres.

Adreça: Carrer de Pau Claris, 134, 08009 Barcelona
Telèfon: 93 487 18 18
Email: formacio@gremipa.com